Диалоги из Unutulmaz 4 серия
Когда Эда и Харун в разных местах, но думают об одном и том же
eda: benimsin sandım, sana inandım, seni sevdim... Neden izin verdin, neden ? Hiç mi acımadın !
harun: Kalbimi kemiren bu kederi ne zaman yerleştirdin içime ? Tam huzuru bulduğumu sandığım anda, koskoca bir boşluğun sızısını bıraktın...
eda: Gözlerin gözlerime değdiğinde öyle ısındıki içim, o anda bir rüyaya uyandım...
harun: Eğer bu kadar temiz olmasaydı kalbin, gözlerine yerleşemezdi o derin acı...
eda: Aldandım, ama sen ilktin diye... Yalan bakarmış bazı gözler. Nerden bilirdim ?
harun: Birini severken tutulur mu insan başka bir bakışa ?
eda: Suç mu aldanmak, inanmak, kendini bir rüyaya bırakmak? Hiçbir suçum yok benim! Canımı bile alsalar dokunmazdım eline, benim olmadığını bilseydim eğer...
harun: Kesseler şu damarımı, pişmanlık boşalacak içinden kan diye...Arayabilsem, sesini duyabilsem, beni affet diyebilsem keşke, ama haklısın sevdin diye suçlayamam seni... Bir suçlu varsa; o da benim sadece...
eda: Niye bir tek ben çekiyorum bu cezayı... Daha ne kadar dayanıcam buna, nasıl unutucam seni ? Sen içimde giderek büyürken... Ya onun günahı ne ???!!!
harun: Kalbim senin içinde çarpmaya başlamışken... Sen de giderek büyüyorsun bende! Sendekini söküp alsalar, seni benden kim alacak?...
eda: Bir günahı yeni bir günahla temizleyebilir mi insan?
harun: Nasıl izin vereyim ellerimin arasından kayp gitmene... Ya nasıl kal benimle diyeyim? Nasıl düştüm bu çıkmaz yola !!
eda: Bir ailem, bir evim yok artık. Her şeyimi aldın benden! Gitmek zorundayım, nereye olursa... Gitmezsem dayanamam; ama önce bu günahı temizlemeliyim. Yapabilirsem eğer...
harun: Seni hiç tanımasaydım, sevginin bu kadar sıcak olduğunu bilmeyecekmişim meğer... Sen bana sevmeyi öğrettin. Bense o sıcak örtüyü çekip aldım senden...
eda: Senden nefret ediyorum !
harun: Nefret ediyorum kendimden !